25hours Hotel

Zoek je reis op prijs

We are all mad here, staat in koeienletters boven de ingang van het 25hours Hotel. Dit hippe designhotel in het Museumkwartier is helemaal ontworpen rondom een circusthema. De muurvullende schilderingen van clowns, acrobaten en circusdieren, fluwelen gordijnen in de hotelkamers, tijgerkooiachtige tralies bij de receptie en schommelbanken aan kettingen aan het plafond; de droomachtige circusassociaties komen overal terug.

Het 25hours Hotel is ook een populaire plek onder niet-hotelgasten. Op de begane grond serveert restaurant 1500 FOODMAKERS Italiaanse heerlijkheden. De grote, open ruimte is een eclectische mix van kleurige tegels, zinken tafels, banken langs de muur en een verzameling spiegels aan de muur. Wie aan de bar in het hart van het restaurant eet, heeft ongehinderd zicht op de chefs in de open keuken. In de zomer kun je ook buiten eten, op het terras aan de rand van het Weghuberpark. Hier verkoopt burger de ville craftbier en hipsterburgers vanuit een vintage American Airstream-caravan.

Op de bovenste verdieping zit Der Dachboden, een ‘strandtent meets parlementskantine’ met een goede sfeer, een fantastisch uitzicht en een heerlijk dakterras.

Adres: Lerchenfelder Straße 1-3, 1070 Wenen